2024. április 26. - Ervin

FTC: szerdán kiírhatják az új pályázatot

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club vezetői pénteken megvitatták a Fradi-pálya értékesítési eljárásának eredményhirdetésével kapcsolatban kialakult helyezet és arra a megállapításra jutottak, hogy az eredménytelenség egyik féln
2008. január 18. péntek 18:26 - Hírextra

Ez áll abban az MTI-hez eljuttatott közleményben, amelyet az MNV részéről Tátrai Miklós vezérigazgató, az FTC-től Rieb György elnök, a pályázó Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft.-től Szász András, az FTC Pártolói Egyesülettől pedig Kari Attila írt alá.

Az állásfoglalásból kiderül, Tátrai és Rieb közösen felkérik az angol üzletembert, Kevin McCabe-et, hogy magyarországi cégén, az Esplanade-en keresztül az új pályázaton is vegyen részt. Mindketten megerősítették: céljuk az Üllői úti ingatlan mielőbbi sikeres értékesítése, az eddigi feltételrendszerrel azonos módon.

A közlemény leszögezi: a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács jövő szerdai ülésén várhatóan meghívásos értékesítési eljárást ír majd ki, amelynek keretében akár egy hónapon belül megvalósulhat az értékesítési tranzakció.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdán jelentette be, hogy érvényes, de eredménytelen volt az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt újabb pályázat. Az 1,8 milliárd forintos adóssággal küzdő Ferencváros számára létfontosságú az Üllői úti ingatlanegyüttes tulajdonjogának értékesítése.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását