2023. június 2. - Kármen, Anita

Intézkedő rendőrt sodort el egy autós

Intézkedő rendőrt sodort el autójával egy férfi csütörtökön délelőtt a hajdú-bihari Fülöp belterülén, amikor igazoltatni akarták - közölte az MTI-vel Vezendi Jánosné rendőr őrnagy.
2008. január 10. csütörtök 14:27 - Hírextra

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség gyalogos járőrei állították meg az autót és igazoltatták a vezetőjét, aki átadott nekik néhány dokumentumot. Ezután beszállt a személygépkocsiba, hogy kivegye onnan a vezetői engedélyét, ehelyett azonban nagy gázt adott és elhajtott a helyszínről. Közben az autó visszapillantó tükre az egyik intézkedő rendőr karjának csapódott, s a járőr könnyebb sérülést szenvedett.
Az időközben riasztott gépkocsis járőrök elfogták a menekülő autóst, akiről kiderült, hogy ittas volt, ezért akart kibújni az igazoltatás alól.

Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat eljárást a nyomozó ügyészség, de közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell az ittas gépkocsivezetőnek - tette hozzá Vezendi Jánosné.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását