2024. április 30. - Katalin, Kitti

Exhumálás után fény derült a gyilkosságra

Exhumálás után derült ki egy 2006-ban eltemetett nőről, hogy gyilkosság áldozata lett; a bíróság a tett elkövetésével gyanúsított férfit előzetes letartóztatásba helyezte - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.
2008. január 10. csütörtök 18:35 - Hírextra

2007. március 12-én a császártöltési temetőben egy 2006 novemberében eltemetett nő holttestét kísérelte meg két személy fényes nappal a sírból kiásni, de a kiérkező rendőrök a tetteseket elfogták - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A két férfi ellen kegyeletsértés miatt indult nyomozás. A sírt eredeti állapotába visszaállították.
Nyíkos Tamás törzszászlós beszámolt arról, hogy a nyomozás során a rendőrség szakértői vizsgálat céljából a holttestet exhumálta, melynek eredményeként megállapították, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta.

A szóvivő hozzátette: előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés kísérlet bűntettében folytat eljárást egy bajai férfi ellen, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A rendőrség 2007 márciusában azt a tájékoztatást adta, hogy az elhunyt nő boncolását a kiskunhalasi kórház a haláleset után elvégezte, de bűncselekményre utaló jelet nem találtak.
Az MTI kérdésére egyelőre nem tudták még megmondani, hogy kiderült-e, hogy miért akarták a sírt kihantolni 2007 márciusában.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását