2024. április 24. - György

Hétpecsétes információbiztonság

A 2005-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület alapszabályában céljaként jelölte meg az információvédelem kultúrájának és ismereteinek terjesztését, és információvédelmi szakmai műhely létrehozását.
2008. január 8. kedd 07:35 - Hírextra
Ezzel összhangban immár 29. alkalommal rendeznek szakmai fórumot 2008. január 16.-án, melyen a szakma kiváló szakemberei tartanak előadást a Nemzetbiztonsági Hivatalból és üzleti szereplők képviseletében. Téma lesz a szteganográfia-szteganalízis, a logelemzés, a szabvány alapú IT szolgáltatás-irányítás tanúsítása (ITIL, ISO/IEC 20000), és a munkatársak információbiztonsági felügyelete. A rendezvény az egyesület hagyományai szerint ingyenes, csupán előzetes regisztrációhoz kötött a részvétel.

A 2005-ben a már 2001-től információvédelemmel foglalkozó értékteremtő munkacsoport 12 magánszemély tagjából alakult a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület, mely alapszabályában céljaként jelölte meg az információvédelem kultúrájának és ismereteinek terjesztését, és információvédelmi szakmai műhely létrehozását. Ennek szellemében évente öt alkalommal tartanak nyílt szakmai fórumot, melyre előadónak a szakma kiválóságait hívják meg. A január 16.-ai rendezvény immár a 29. alkalom, hogy nyílt beszélgetésre hívják az érdeklődőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását