2024. április 23. - Béla

A Barátok Közt Botondját elhalmozzák szerelmes levelekkel

Egy éve tűnt fel a Barátok közt szereplői között Hári Richárd, aki Magdi néni (Fodor Zsóka) és Vili bácsi (Várkonyi András) unokáját, Kertész Botondot alakítja a sorozatban. A fiatal színésszel a sorozatról, abban beöltött szerepéről és magánéletéről besz
2008. január 8. kedd 17:30 - Pór Károly
Mióta játszol a sorozatban, hogyan értékeled az elmúlt időszakot?

Most már több, mint egy éve játszom a sorozatban, és ez az év tanulással telt el. Bele kellett szoknom ebbe a légkörbe, illetve bele kellett tanulnom a szerepembe. Persze azt sem mondom, hogy már nem tanulok hiszen, még mindig nagyon az elején vagyok, és hát a jó pap is holtig tanul. De egyre jobban élvezem, és úgy látom, hogy én is folyamatosan fejlődöm.

Mennyiben változtatta meg a Barátok Közt az életed? Felismernek az emberek utcán? Szoktál beszélgetni velük?

Kertész Botond története napjainkig
Kertész Botond a legidősebb Kertész gyerek, Bálint fia. Jóképű, vagány fickó, meglehetősen kellemes személyiséggel. Kedvességével ki tud mászni nehéz helyzetekből, illetve könnyedén bekerül csinos hölgyek kegyeibe. Éles eszét inkább huncutságok kigondolására használja, mintsem hogy tanulásban kamatoztassa. Annak köszönhetően, hogy Bálint nevelte, több szempontból érettebb a kortársainál. Sok országban járt, rengeteg kalandon ment keresztül. Ezek nem voltak mindig kellemes élmények, viszont izgalmasak annál inkább. Az apjával történt utazgatások következtében Botond nyíltszívű ember, ezen kívül igazi ezermester.

Botond a sorozatba, simlis vagányként került be. Először gyanús ügyeivel hívta fel magára a figyelmet, majd azzal, hogy Tóninak kábítószert árult, amiért Miklós belerakta őt egy kukába. Ezt követően nőügyeivel borzolta a kedélyeket. Előbb Géza barátnőjével vegyült össze, majd Illés Vandával, miközben már Kingának is csapta a szelet.

Az elmúlt héten Vanda továbbra is a fellegekben jár a gondolattól, hogy Romába utazhat Botonddal és Magdival, nem sejtve, hogy Botond szakítani akar vele, ahogy visszatérnek. Kinga gyanúsnak találja Botond állítólagos alkoholizálását, és Géza kérdőre vonja az unokaöccsét. Botond megvallja, hogy csak azért tetette részegnek magát, hogy Vanda szakítson vele. Géza arra bíztatja Botondot, legyen őszinte Vandával, és ne okozzon csalódást Magdinak, az egyetlen embernek, aki mindig kiáll mellette. Botond végre szakít Vandával, aki azt hazudja Júliának és Alexnek, hogy ő szakította meg a kapcsolatot Botonddal, mivel Botond túlságosan ki akarta őt sajátítani. Alex „elbeszélget” Botonddal, aki rájön, hogy Alex azt hiszi, Vanda kezdeményezte a szakítást, de belemegy a játékba.

Forrás: http://www.rtlklub.hu/baratokkozt
 Az életem nagyon sokban nem változott. Az emberek felismernek az utcán, és ha megszólítanak, akkor szívesen beszélgetek is velük. A visszajelzésekből arra következtetek, hogy a negatív karakterem ellenére is szimpatikusnak találnak, elfogadják a karaktert is, és azt is, ahogy játszom. Ennek pedig nagyon örülök.

Fiatal lányoktól kaptál szerelmes leveleket?

Igen, elhalmoztak e-mailekkel, és levelekkel is, nagyon sok aranyos üzenetet kaptam.

Mennyire tudsz azonosulni a szereppel?

Megpróbálom kihozni magamból a lehető legtöbbet. Persze nekem is vannak olykor jobb, vagy rosszabb napjaim, de igyekszem megvalósítani azt amit szeretnék, vagy amit a szerep éppen megkíván.

Mivel foglalkozol a sorozat mellett?

Amióta a sorozatban játszom más munkát nem vállaltam. A szabadidőmet sport és tanulás tölti ki.

Egyetemre jársz?

A Közgázra jártam másfél évig, de mikor bekerültem a sorozatba ezt szüneteltettem. Most viszont, hogy már beleszoktam a szerepembe szeretnék tovább tanulni, mert összeegyeztethetőnek tartom a kettőt. Ezért februárban újra jelentkezni fogok egyetemre, vagy főiskolára.

Milyen irányba érdeklődsz?

Egyrészt az üzleti szféra érdekel másrészt pedig a természettudományok, a biológia, és az állattan foglalkoztat.

Színészkedéssel, szinkronizálással nem szeretnél foglalkozni?

A szinkronizáláson gondolkodtam, de nem szeretném túlterhelni magam, mert azért a sorozat is eléggé leköt. A színpad viszont egy teljesen más világ. Oda nagy elhatározás, és nagyobb gyakorlat is kellene, meg persze rengeteg idő.

Hogyan kerültél bele a sorozatba?

Nagyon spontán jött, mert én korábban egyáltalán nem foglalkoztam színészkedéssel. Egyszer elmentem egy válogatásra, majd közel két év múlva szóltak, hogy lenne egy szerep.

A családod, a környezted hogyan fogadta, hogy a Barátok Közt-ben fogsz szerepelni?

Eleinte féltettek, nehogy elkapjon az a nagy őrlés, ami a médiában történik, de egy év távlatában elmondható, hogy a félelmek szerencsére nem igazolódtak be. Ugyanazok a barátaim, akik korábban, és tulajdonképpen minden ugyanúgy történik, mint a sorozat előtt, így most már nagyon örülnek neki, hogy a tévében láthatnak.

Mik a céljaid ebben az évben, tettél-e fogadalmat?

Fogadalmakat nem szoktam tenni. Céljaim persze vannak. Nagyon jól érzem most magam a bőrömben és szeretném, ha ez így is maradna, illetve szeretnék fejlődni az élet minden területén.

Hogyan telt a szilveszter, az év vége? Mikor kezdődnek újra a forgatások?

Jól teltek az ünnepek családias hangulatban. Úgy gondolom sikerült méltóképp lezárni, megünnepelni az előző, sikeres évet, és újult erővel várom ezt az évet is. A forgatások most fognak kezdődni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását