2024. május 6. - Ivett, Frida

"Elég volt a találgatásokból!"

Dimitar Berbatov szerint kezdenek abszurddá válni a jövőjével kapcsolatos találgatások azután, hogy ügynöke kijelentette: a januári átigazolási időszakban valószínűleg elhagyja az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur csapatát.
2008. január 7. hétfő 18:17 - Hírextra

"Torkig vagyok azzal, hogy állandóan a nevemet látom a lapokban. Az újságok túl messzire mentek. Persze tisztában vagyok azzal, hogy a spekulációk tovább folytatódnak majd, de én csak azt kívánom: hagyjanak békén. Szeretnék csak a futballra koncentrálni" - mondta a 26 éves bolgár támadó a Bulgarian Nova nevű televíziós csatornának. "A legrosszabb az, hogy mindenfélét a számba adnak, olyan dolgokat, amiket soha nem mondtam."

A játékos ügyeivel foglalkozó Emil Dancsev a múlt héten azt közölte, hogy két külföldi és egy angol klub érdeklődik Berbatov iránt, s a Tottenham el is engedné. Néhány nappal később ugyanakkor Juande Ramos vezetőedző kijelentette: ő ragaszkodik a klasszis futballistához.

A szakember álláspontja nem is meglepő, különösen annak fényében, hogy a csatár az utóbbi hetekben kirobbanó formában van: csapata utóbbi három mérkőzésén például összesen hat gólt szerzett.

"Jól érzem magam a Spursnél, majd meglátjuk mit hoz a jövő, de biztos vagyok benne, hogy ezzel a gárdával még trófeákat fogok nyerni. Jó a hangulat és a mester is jó irányba vezeti a csapatot, remek ember és nagyszerű tréner" - tette hozzá Berbatov.

A futballista 2006 nyarán, 16,5 millió euróért került a Bayer Leverkusentől a londoniakhoz, akik színeiben az első szezonban 23-szor talált be az ellenfelek hálójába, a mostani idényben pedig 13 gólnál jár.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását