2024. április 28. - Valéria

Elindultak a felvonók Bánkúton

Megkezdődött az idei síszezon a Bükkben lévő Bánkúton, szombaton három felvonót üzemeltettek be, miután a hóréteg vastagsága elérte a 13 centimétert - közölte a Bánkúti Síklub információs szolgálata az MTI-vel.
2008. január 5. szombat 13:55 - Hírextra

A tájékoztatás szerint egyelőre a C és a D jelű, valamint a szánkópálya melletti felvonó üzemel. A pályák állaga még nem a legjobb, de máris több tucatnyian síelnek, s vasárnap még többeket várnak.

A Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. szombaton síbuszokat indított, illetve indít Bánkútra Miskolcról, a Majális parki autóbusz-állomásról. A buszok a síszezonban minden munkaszüneti napon közlekednek, a menetjegy 600 forint. Ezt a buszvezetőknél lehet megvenni, semmiféle bérlet, kedvezmény nem vehető igénybe, ugyanakkor a 6 éven aluli gyermekek ingyen utazhatnak.

Bánkúton tavaly november 17-án kezdődött a síszezon, akkor 25 centiméteres hó borította a pályákat. A korai kezdés azonban hamar véget is ért, alig egy hétig tartott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását