2024. április 26. - Ervin

Dzsudzsák Balázs már csomagol - HANGOSHÍR!

Hivatalossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA válogatott labdarúgója januárban csatlakozik a PSV Eindhoven együtteséhez.A holland csapat vezetői csütörtökön délután juttatták el azt a faxot a debreceni klubhoz, melyben közlik: élnek
2008. január 4. péntek 10:21 - Hírextra
A válogatott játékos elsők között a Pont FM Rádiónak mondta el érzéseit a csapatváltás kapcsán.

A délután folyamán kaptuk az értesítést a PSV részéről, hogy átküldték a DVSC-nek a faxot, hogy innentől kezdve az Eindhoven játékosának mondhatom magam. Megteszik ők a kötelező lépéseket a holland ligához, a magyar szövetséghez, de erről fogalmam sincs, ez nem az én asztalom. Szombaton indulok ki, hétfőn csatlakozok a csapathoz, úgyhogy beteljesült az egyik álmom, hogy sikerült hamarabb csatlakoznom a kerethez. Most jövök haza a családhoz és pakolok össze, hogy mire lesz kint szükségem.

Pont FM: Ez egy megkésett karácsonyi ajándéknak is beillik. Meglepődtél rajta?

Megmondom őszintén, hogy nem. Kaptam egy, vagy másfél hete a kintiektől egy telefonhívást, hogy nem szabad leállnom az edzésekkel, és szeretnék, ha már januárban csatlakoznék hozzájuk. Már csak azért izgultam, hogy valami miatt nehogy meggondolják magukat. Sok időm mondjuk nem volt, hogy ezzel foglalkozzak, próbáltam kikapcsolódni, és délelőttönként edzéseken részt venni. Mostmár örülök, hogy ilyen hamar összejött.

Pont FM: A PSV 18 forduló után vezeti a holland pontvadászatot, és az UEFA Kupában a legjobb 32 között a Helsingborggal találkozik. Ezen a meccsen már te is játszhatsz?

Ebben még nem vagyok biztos, nem tudom melyik szabály lép életbe, de azt hiszem én majd csak a következőn játszhatok. Amennyiben igazak a hírek a jövő héten a Feyenoord ellen már szeretnének bemutatni. Hogy pár perc erejéig, vagy huzamosabb időre, azt nem tudom, de én nagyon örülök, ha ez mind igaz lenne.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását