2024. április 19. - Emma

Petárdákat foglaltak le a rendőrök

Csaknem tízezer darab, engedély nélkül árusított petárdát, kistűzijátékot, rakétát foglaltak le az év utolsó napjaiban a debreceni rendőrök - közölte Juhászné Kiss Katalin rendőr százados csütörtökön az MTI-vel.
2008. január 3. csütörtök 14:10 - Hírextra

A Debreceni Városi Rendőrkapitányság hivatalvezetőjének tájékoztatása szerint a legtöbb engedély nélkül kínált pirotechnikai eszközt Debrecen főterén, a Kossuth téren, illetve a Vágóhíd utcai és a Víztorony utcai piacokon próbálták meg értékesíteni.

Az ellenőrzések során a rendőrjárőrök összesen 9.394 petárdát és több mint 470 egyéb pirotechnikai terméket, úgynevezett kistűzijátékot és rakétát foglaltak le az alkalmi árusoktól - fűzte hozzá a hivatalvezető.

Juhászné Kiss Katalin emlékeztetett arra is, hogy a jogszerűen megvásárolt pirotechnikai eszközöket is csak december 31-én 18 óra, illetve január 1-én reggel 6 óra között lehetett felhasználni.
A megmaradt eszközöket öt napon belül vissza kell vinni a forgalmazóhoz, akinek kötelessége azokat térítés nélkül visszavenni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását