2024. április 28. - Valéria

Homok a jégen

Homok váltja fel a jeges talajt a Jég és Rendezvény Centrumban (IV. kerület, Külső Szilágyi út 70.), ugyanis Lovas show-t rendeznek a küzdőtéren január 19-én.
2008. január 3. csütörtök 15:36 - Hírextra

Íjászok, huszárok és kaszkadőrök is részt vesznek az előadásban, valamint fellép Sasvári Sándor és Kassai Lajos lovasíjász és csapata.

Elhangzik például az Operaház fantomja című musical híressé vált duettje, valamint részlet a Láthatatlan ember című rock operából.

A műsorban változatos zenei összeállítás szerepel: Borsó Ágnes és Borsó Dóra tüzes ritmusú andalúz bemutatót tart, míg a western világát idézi meg Balogh Menyhért és lovasszínháza. Ezentúl huszár-, díjlovas-, tandemfogat és lovasugró-bemutatóra számíthat a közönség az este hat órakor kezdődő rendezvényen.

A Jég és Rendezvény Centrumban két jégpálya található. Az egyikről leengedték a jeget, ez ad helyet a különböző rendezvényeknek. A Lovas Show idején a másik, jéggel borított pályára is szükség lesz, amelyet erre az alkalomra lefednek, hogy legyen helyük bemelegíteni a fellépőknek.

Januárban még egy nagyszabású kulturális rendezvényre kerül sor a létesítményben. A Budapest Balett társulata január 26-án, szombaton 20 órától a bécsi újévi koncert hangulatát eleveníti fel. A művészek az alkalomhoz illő ruhakölteményekben táncolnak Johann Strauss művekre. A második felvonásban a közönség is csatlakozhat a keringőzőkhöz - tájékoztatta az MTI-t Chernel Erika, a társulat sajtóreferense.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását