2024. április 28. - Valéria

Szilveszteri operabál, különlegességekkel

Több mint egy évtizedes múltra tekinthet vissza a Szilveszteri Operabál, amelyet az idén is neves sztárok felléptével rendeznek meg a gyönyörű épületben.
2007. december 29. szombat 07:36 - Hírextra
Keveházi Krisztina balettművész és Kolovratnik Krisztián színművész lesznek a bál házigazdái, akikről csak a felkérés után derült ki, hogy 4-5 éves koruk óta ismerik egymást - tudta meg az MTI munkatársa a bál szervezőjétől, Bán Teodórától.

A nyitótánc mi más lehetne, mint keringő. Johann Strauss Denevér című klasszikus operettjéből csendülnek majd fel egyebek között részletek. Olasz és magyar világslágereket hallhatnak a jelenlévők Erox Martini előadóművész tolmácsolásában.

A bál vendégei az Operaház összes termeiben mulatnak majd, igaz, a különböző árú jegyektől függ, mit is takar ez a mulatság.

A jegyárak 45 ezernél kezdődnek, ezzel szervírozott hidegvacsora jár. A földszinti páholyszék 98 ezer forintot kóstál fejenként, ami korlátlan étel- és italfogyasztást takar. A menüt ezúttal is a Gundel szolgáltatja, előételek, főételek és desszertek garmadájával.

A szervezők elsősorban a hazai és külföldi gazdasági, társadalmi és kulturális élet szereplőinek kívánnak lehetőséget teremteni kapcsolatrendszerük kiépítésére, ápolására - olvasható a bál honlapján.

Aki élete párja kezét szilveszter éjszakáján, az Operaház színpadán kéri meg, meglepetést kap - hirdették meg a szervezők. A szerelmesek december 20-ig jelentkezhettek a bál rendezőinek honlapján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását