2024. május 13. - Szervác, Imola

Karácsonyi üdvözletek a másvilágból

A "túlvilágról" érkezett képeslapokkal rémítette meg hozzátartozóit és barátait egy oregoni lakos. Az amerikai Chat Fitch 88 éves korában, két hónappal karácsony előtt meghalt, az ünnepre azonban 34 címzett kapott kézzel írott, borítékos üdvözlőlapot, ame
2007. december 26. szerda 20:23 - Hírextra

Fitch világéletében nagy tréfamester volt. A "posztumusz" képeslapos üdvözletre húsz éve készült. Ez idő alatt összeállította a címzettek névsorát és megírta a képeslapokat. Evilági cinkostársa Patty Dean fodrásznő volt, aki az utolsó harminc évben a frizuráját gondozta. Vele beszélte meg karácsonyi meglepetését, őt bízta meg a képeslapok postára adásával, és pénzt is adott neki a bélyegek megvásárlására.

Fitch októberben közölte Pattyvel, hogy alighanem eljött az ideje a képeslapok postára adásának, majd két hétre rá meghalt.

"Megkértem a Főnököt, hadd lógjak vissza a Földre, hogy elküldhessek néhány üdvözlőlapot" - hangzott a "túlvilági" üzenet első mondata.

El szeretném mondani, milyen itt fent nálunk, de erre nincsen megfelelő szó" - folytatta a tréfamester. Az üzenet a családtagokhoz intézett szentenciával ér véget - "Gondolom, egyesekkel rövidesen viszontlátjuk egymást - hamarabb, mint gondolnátok!"

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását