2024. április 25. - Márk

Győrben komoly változtatások vannak

Új forgalomirányítási rendszer működik Győrben. A kisalföldi megyeszékhelyen élők csaknem 30 ponton találkozhatnak valamilyen közlekedési változással: áthangolt jelzőlámpával, más útburkolati jellel, vagy új KRESZ táblával. A módosításoktól azt várják a s
2007. december 24. hétfő 07:22 - Hírextra
Győr közlekedése az elmúlt években gyökeresen megváltozott. Új alul- és felüljáró épült, nagy forgalmat vonzó bevásárlóközpontokat adtak át és megháromszorozódott az autók száma is, a forgalomirányítási rendszer azonban nem követte a változásokat.

Az elmúlt hetekben azonban összesen 29 ponton történt valamilyen változtatás. Áthangolták a jelzőlámpákat, módosították az útburkolati jeleket, leszerelték az elavult KRESZ táblákat és szükség szerint újakat helyeztek ki. Ezek mind olyan változások, amelyek a szakemberek szerint könnyebbé teszik a helyiek mindennapjait és gyorsítják a közlekedést. A korszerűsítés 50 millió forintjába került az önkormányzatnak. A program jövőre folytatódik -tájékoztatta a Független Hírügynökséget Borkai Zsolt polgármester.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását