2024. május 3. - Tímea, Irma

Beckham megbékélne Capellóval

David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott labdarúgója szeretne együtt dolgozni az olasz Fabio Capellóval, a nemzeti együttes új szövetségi kapitányával, annak ellenére, hogy korábban, a Real Madridnál nem volt felhőtlen a viszonyuk.
2007. december 24. hétfő 16:36 - Hírextra

"Voltunk lent és fent mindketten, de a végére elrendeződtek a dolgok - utalt a spanyol fővárosban eltöltött időszakra a középpályás a BBC-nek nyilatkozva. - Fabio olyan edző, akit a játékosok szeretnek. Úgy vélem, hasznára válik majd a válogatottnak. Mindenkiben tiszteletet ébreszt, már csak a remek eredményei miatt is. Remélem, szerepelek az elképzelésiben."

Capello az év elején egy ideig nem játszatta a Real Madridban Beckhamet, az idény végén azonban ismét rendszeresen lehetőséget adott neki.

A 32 éves futballista mostanáig 99-szer lépett pályára az angol válogatottban, a 100. fellépésére február 6-án, a svájciak elleni barátságos mérkőzésen kerülhet sor, a Webley Stadionban. Akkor mutatkozik be a kispadon Capello, akit december 14-én neveztek ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását