2024. március 29. - Auguszta

Halálos ítélet gyermekprostitúcióért

Gyermekprostitúció miatt halálra ítéltek két tanárt Kína déli részén, írták a kínai lapok szerdán. A házaspár 23 lányt, köztük több 14 év alatti gyermeket kényszeríttett szexre. A kislányok egy kivétellel azokba az iskolákba jártak, ahol a két pedagógus t
2007. december 19. szerda 10:56 - Hírextra
A házaspár 2006. márciusa és júniusa között a feleség ötlete nyomán kényszeríttette prostitúcióra a kislányokat Kujcsou tartományban. A Shanghai Daily című lap információi szerint főleg szűz lányokat kereső férfiaknak ajánlották fel a szolgáltatást. A gyerekek között hat 14 év alatti lány volt, köztük egy 11 éves is. A rendőrségnek augusztus tizedikén sikerült elfognia a két huszonéves tanárt, miután jutalmat tűztek ki a nyomravezetőnek.

A bíróság a múlt héten ítélte halálra a házaspárt, de a középiskolában tanító 25 éves férj kivégzését két évre elhalasztották, így jó magaviselet esetén életfogytig tartó börtönnel megúszhatja a dolgot. A páron kívül még további 14 embert, köztük két másik tanárt ítéltek különböző hosszúságú börtönre a gyermekprostitúcióban való részvételükért.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását