2022. december 4. - Borbála, Barbara

A versenyképességi kerekasztal javaslatai

A miniszterelnök megkapta a versenyképességi kerekasztal javaslatait az adó- és járulékrendszer átalakítására - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő kedden az MTI-vel, miután Gyurcsány Ferenc megbeszélést folytatott Török Ádámmal, a kerekasztal elnökével
2007. december 18. kedd 13:52 - Hírextra

A szóvivő tájékoztatása szerint a miniszterelnök a találkozón elmondta: a javaslatok fő irányát, filozófiáját illetően konszenzus látszik kialakulni a közgazdászok többsége körében.

Daróczi Dávid hozzátette: a kormány nyitott az érdemi párbeszédre, ezért Gyurcsány Ferenc újabb egyeztetést javasolt a kerekasztal vezetőinek.

A kormányfő felkérte a pénzügyminisztert, hogy részletesen tekintse át és számszerűsítse az egyeztetésen megkapott javaslatok várható hátasait, és ezeket január második felében vitassák meg, meghívott szakértők bevonásával. Az újabb, érdemi egyeztetésen természetesen a miniszterelnök ott is kíván lenni - mondta a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását