2024. május 16. - Mózes, Botond

Zártkörű részvénykibocsátás

A Legend International Holdings, Inc (OTCBB:LGDI) (a Delaware Corporation érdekeltsége), amely az ausztráliai Queensland és Northern Territory államokban rendelkezik folyamatban lévő projektekkel, bejelentette, hogy sikeresen lezárta 15.000.000 (amerikai)
2007. december 17. hétfő 14:37 - Hírextra
2007. december 12-i hatállyal a Legend ellenjegyzési megállapodást kötött az Atticus Capital LP által kezelt befektetési alappal, amelyet követően a Vállalat zártkörű részvénykibocsátást hajtott végre ("Kibocsátás") az Atticus javára 18.750.000 törzsrészvény erejéig részvényenkénti 0,80 (US) dolláros árfolyamon, 15.000.000 (US) dollár összértékben.

Az Atticus Capital LP vezető befektetési alapkezelő vállalat több mint 20 milliárd (US) dollár kezelt vagyonnal. A cég székhelye New York és képviselettel rendelkezik Londonban. Az Atticus a globális értékpapírpiacon hajt végre befektetéseket ügyfelei képviseletében.

A tőkeemelés célja a Vállalat D Tree, Lady Annie, Lady Jane és Thorntonia terület bérleményein Queensland Mt. Isa régiójában található foszfátlelőhelyek kiaknázhatóságáról előzetes megvalósíthatósági tanulmány készítésének finanszírozása.

A D-Tree, Lady Annie, Lady Jane és Thorntonia terület bérlemények Queensland államban, a Georgina medencében helyezkednek le és együttesen 247 acre (angol hold = 0,405 hektár) kiterjedésűek. Mindegyikük ismert, feltérképezett, dokumentált és jelentős nagyságú foszfátkőzet-üledéket rejt magában (Cook, P.J, 1989, Howard, P.F, 1986).

A területek korábbi tulajdonosai, a WMC Resources Limited (jelenleg a BHP Billiton csoport érdekeltsége) és a Broken Hill South Limited felmérése szerint a foszfátüledék 983 millió tonna 13,5% P205 fokos foszfátot rejt magában.

Az elmúlt 24 hónapban a foszfát világpiaci ára jelentős mértékben emelkedett a megnövekedett világpiaci keresletnek, a változó étkezési szokásoknak köszönhetően. A jó minőségű foszfát kínálata nem elegendő a világpiaci emelkedésének fedezéséhez, ami elsősorban Kína, India és Dél-Amerika növekvő keresletének tudható be.

A Vállalat elkészíti és benyújtja a törzsrészvények újraértékesítésére vonatkozó regisztrációs nyilatkozatot az Értékpapír- és Tőzsdei Felügyeletnek.

A BBY Limited (www.bby.com.au) az LGDI tanácsadója Ausztráliában.
A Legend International Holdings Inc:

A Legend International Holdings, Inc (OTCBB:LGDI) a Delaware érdekeltsége és főként feltárással, valamint lelőhelyek kitermelhetővé tételével foglalkozik. A Vállalat kutatási licencei 5,2 millió acre területet ölelnek fel Ausztrália Queensland és Northern Territory államaiban. További információkért keresse fel a www.lgdi.net weboldalt.

Előretekintő megállapítások:

A közleményben tett előretekintő megállapítások az 1995-ös magán értékpapír eljárási törvény reformrendelkezései hatálya alá esnek. A befektetőknek ajánlatos figyelembe venniük, hogy az előretekintő megállapítások kockázati és bizonytalansági tényezők hatásának lehetnek kitéve, beleértve, de nem kizárólagosan, a feltárási és kitermeléselőkészítési munkálatok eleve kockázatos voltát, a környezetvédelmi és más szabályozási ügyekkel kapcsolatos kockázatokat, a bányászati kockázatokat, valamint a piaci verseny és az áralakulás kockázatait. A ténylegesen elért eredmények és megvalósulási időpontok jelentős eltérést mutathatnak a tervezettől. Bővebb információ az említett és más egyéb, a Vállalat üzleti sikerét befolyásoló tényezőkről megtalálható a Vállalat által a 2006-os évre vonatkozóan 10-KSB formátumban az értékpapír felügyeletnek benyújtott éves jelentésében és más rendszeres jelentéseiben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását