2024. május 12. - Pongrác

Jakab István: lopakodva szavaznak

Az egészségbiztosításról szóló végszavazást a parlamenti többség a késő éjszakai órákra tervezte, még az utolsó pillanatban is megvonják a lehetőséget, hogy az emberek a demonstrációs helyszíneken hallgassák a végső eredményt - jelentette ki a MAGOSZ elnö
2007. december 17. hétfő 16:56 - Hírextra
Időközben a parlamentben késő délutánra előrébb hozták a szavazást.)

"A törvény, több mint 120 miniszteri rendelet létrehozását teszi lehetővé. Miniszteri rendeleteken keresztül fogják a társadalombiztosítás vagyonát átjátszani. Erről milliárdos döntéshozók ma éjszaka szinte elbújva az ország polgárai elől, csöndben lopakodva szavaznak majd. Azt gondolják, hogy az ország polgárai akkor majd nem vonulnak a Parlament elé" - tette hozzá Jakab István, aki a Fidesz parlamenti képviselője.

A Magosz elnöke szerint nemzetárulással felérő törvénytervezet kerül a Parlament elé, mely a szolidaritás elve alapján 150 évig felhalmozott társadalombiztosítási vagyont privatizálja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2007. december 18. 15:22
Jakab István nemcsak jellemtelen karrierista, hanem ostoba pártkatona is.
thurvj97
2007. december 17. 17:51
Ő már csak tudja. A kedves parasztvezér lopakodva osont a titkárnőjéhez ,mégis tetten érte a felesége. Ezekután van bőr a képén nyilatkozni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását