2024. április 28. - Valéria

Veres János beperli Cser-Palkovics András

Veres János pénzügyminiszter rágalmazás miatt feljelentést tesz Cser-Palkovics András ellen. Veress János sosem volt adócsalást elkövető cég vezetője, ezért bírósági úton vesz elégtételt a Fidesz helyettes szóvivőjével szemben.
2007. december 15. szombat 07:52 - Hírextra
Az a kormány, amelyiknek Veress János a pénzügyminisztere, komoly sikereket ért el a gazdaság kifehérítésében. Egyetlen korábbi kormány sem volt elég bátor, hogy felvegye a küzdelmet a GDP 17-18 százalékára tehető feketegazdasággal szemben. A jelenlegi kormány átfogó intézkedéseket hozott a fehérítés érdekében. Számos jogszabály-változtatás született, és jelentős mértékben szigorították az ellenőrzést. Az APEH az idén több mint 14 ezer vagyonosodási vizsgálatot végzett, és mintegy 40 milliárd forint adókülönbözetet tárt fel. Egy év alatt csökkent a papíron veszteségesnek kimutatott vállalatok száma, mintegy 200 ezerrel kevesebb a minimálbéren bejelentett alkalmazott. Ma már többen fizetnek adót, szélesedőben az adó- és járulékfizető bázis.

Ezt az egész nemzetgazdaságra kedvező folyamatot kívánja a Fidesz megakadályozni, amikor rágalmazza a pénzügyminisztert, és megalapozatlan vádakkal lép fel Veress János ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását