2024. április 30. - Katalin, Kitti

Keleti Andrea szerint nem Fábry a legkeményebb

A Csillag születik egyik zsűritagja, Keleti Andrea a Cool-on látható Csillag születik Party című műsorban őszintén és nyíltan beszélt arról, mit gondol zsűri másik három tagjáról.Meglepő módon a táncosnő szerint nem Fábry Sándor a kemény a zsűriben, hanem
2007. december 14. péntek 07:37 - Hírextra
A Cool-on Andrea azt is elmondta: csodálkozik azon, hogy Fábry mennyire lelágyult ebben a műsorban, ugyanis arra számított, hogy a showman jól beszól majd mindenkinek, ehhez képest pedig sok versenyzőt a szívébe zárt.

A két műsorvezető, Kinter Oszkár és Müller Attila kérdésére a zsűritag abba is beavatta a nézőket, hogy bizony sokat vitatkoznak Utasi Árpi teljesítményéről. Andrea azon az állásponton van a mesemondóval kapcsolatban, hogy ha a nézők szeretik és betölt egy űrt, akkor miért ne haladjon rohamléptekkel a győzelem felé? Ugyanakkor Árpi legutóbbi produkciója nem tetszett neki – de arra nagyon figyelt, hogy ne bántsa meg őt az értékeléskor, hiszen ő is állt párszor zsűri előtt, és tudja, milyen érzés, ha valaki nem a megfelelő módon mondja el a negatív kritikát.

Andrea azt is bevallotta, hogy titkon abban bízott: a Black Time a döntőbe jut. De elfogadja a nézők múlt heti döntését, csak sajnálja, hogy a hip-hop csoportnak nem lesz alkalma megmérkőzni a többi versenyzővel a döntő során.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását