2024. május 6. - Ivett, Frida

Baranyában lehet közlekedni

Újra megindult a teherautó-forgalom a 6-os főút Bonyhád és Pécsvárad közötti szakaszán, ahol korábban a közútkezelő megtiltotta a nehéz járműveknek, hogy a lefagyott úttestre rámenjenek. A havazás közben elállt Baranya megyében, ahol hajnalban 1-2 centimé
2007. december 14. péntek 11:48 - Hírextra
Takátsy Zoltán, a Baranya megyei Rendőr-főkapitnyság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 6-os főút hajnalban a teherautók elől lezárt szakaszán kilenc óra körül indult újra a forgalom. Bonyhád és Pécsvárad között a jegesedés miatt körülbelül két órán át nem járhattak a teherautók. Baranya megyében közben elállt a havazás - tette hozzá a szóvivő.

Az Útinformnál azt mondták, hogy a Mecsekben csak megfelelően felkészített autókkal lehet közlekedni a hóátfúvások miatt. A Dél-Dunántúlon sok helyen jeges, havas utak lassítják a közlekedést. A havazás Győr-Moson-Sopron megyét is elérte, az ország más területein szárazak az utak.

A rendőrség a csúszós utak miatt óvatosságra inti az autósokat. Külön felhívták a figyelmet arra, hogy akinek a kocsiján még nyári gumik vannak, ne induljon el.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását