2024. április 26. - Ervin

Az Inter gondol a jövőre

A jelenben sziporkázik, ám már a jövőt építi az Inter labdarúgó-csapatának vezetése. Az olasz bajnokság címvédője és éllovasa, a Bajnokok Ligájában is vitézkedő milánói gárda a napokban hivatalosan is bejelenti Daniel Calvalho szerződtetését.
2007. december 14. péntek 16:41 - Hírextra
A CSZKA Moszkva brazil középpályására a 2005-ös UEFA Kupa-sorozatban figyelt fel a nemzetközi futballvilág, parádés játékának köszönhetően az orosz együttes nem kis meglepetésre megnyerte a második számú európai klubtrófeát. A hazája válogatottjában eddig négyszer pályára lépő labdarúgó az utóbbi hetekben már utalt arra, hogy két orosz bajnoki címmel a zsebében új kihívásokra vár, szívesen kipróbálná magát Olaszországban.

Az Inter úgy látszik, meghalllotta Calvalho üzenetét és felkereste a játékos édesapját, aki egyben a menedzsere is. Marco Branca sportigazgató a napokban egy milánói étteremben puhította az idősebb Carvalhót. Az üzletet állítólag már nyélbe is ütötték, már csak a 24 éves focista aláírása hiányzik.

Na, meg az útlevelével is gondok vannak, hiszen az olasz játékospiacon a brazil okmányával közösségen kívülinek számít. Az Internek előbb meg kell válnia valakitől, hogy helyet szoríthassanak Calvalhónak az amúgy is bivalyerős keretben. A tervek szerint a brazil középpályás már januárban az Inter szárnyai alá kerülne, ám fél évig Sienában futballozna, amíg a milánóiak minden apróságot elsimítanak.

Egy biztos, Daniel Carvalho miatt több sztárgárda, a Milan, a Juventus, a Real Madrid és a Barcelona is irigykedik a leggyorsabb Interre, amely a legjobb időben csapott le a tehetséges játékosra.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását