2024. április 20. - Tivadar

Az időjós szenvedélye

Az RTL Klub meteorológusa a szokásosnál izgatottabban kémleli az eget és figyeli a műholdas felvételeket az utóbbi hetekben. Legnagyobb bánatára az előrejelzésekben nem érkezik hír országos havazásról, pedig már szívesen csatolná fel sílécét.
2007. december 8. szombat 07:10 - Hírextra
- Elindult a hójelentés az RTL Klubon, és emiatt Pataki Zitával minden nap azt figyeljük, hogy milyenek a hóviszonyok a síterepeken. Örülnék, ha már Magyarországon is esne kellő mennyiségű hó a hegyekben, mivel nagyon szeretnék egyszer a Mátrában síelni – mondta a meteorológus a Netbulvárnak.

István két évvel ezelőtt, Ausztriában csúszott először. Eleinte esett-kelt, mint a legtöbb kezdő, de hamar sikerült megzabolázni a szétcsúszkáló léceket.

- Attól még mindig távol állok, hogy azt mondhassam, jól síelek, de ez a fajta mozgás nagy örömet okoz nekem. Élvezem a sebességet és azt, hogy teljesen kikapcsolok.

Egy sajnálatos eset azonban óvatosságra intette.

- Máig nem tudom, hogyan történhetett, de hirtelen a földön találtam magam. A fejemet beütöttem, szerencsére azonban nem történt baj, és perceken belül talpra álltam. Az eset után napokig jóval megfontoltabban közlekedtem a pályákon. A biztonság fontosabb lett, az extrém síelést is csak nézni szeretem – mesélte István.

Egy kis extrémitásra azonban mégis hajlandó volt az időjós, amikor is egy lengyel sícentrum büféjében megkóstolta a forralt sört.

-Fáztam, és gondoltam, ez a különleges ital majd felmelegít, ráadásul még finom is lesz. Tévedtem, pocsék íze volt.

Végül a síbarátoknak egy rossz hír Istvántól: a héten jelentős havazásra nem számíthatnak

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását