2024. július 17. - Endre, Elek

Rudi Zoltán az EBU irányító szervébe

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) irányító testületének tagjává választotta egy évre Rudi Zoltánt, a Magyar Televízió (MTV) elnökét a szervezet közgyűlése. Az előző napi genfi döntésről pénteken, közleményben tájékoztatta az MTI-t a közszolgál
2007. december 7. péntek 12:04 - Hírextra

Megemlítették: a szervezet 1950-es megalakulása óta első alkalommal választottak magyar szakembert az 54 ország 76 - közel egymilliárd potenciális nézőt, hallgatót megszólító - közszolgálati rádióját, televízióját összefogó EBU legfelső irányító testületébe.

A magyar tévénézők a Játék Határok Nélkül és az Eurovíziós Dalverseny kapcsán találkozhattak leginkább az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének nevével, de a legjelentősebb sporteseményeket, így az olimpiát is EBU-tagságának köszönhetően sugározhatja a nemzeti főadó - emlékeztet az MTV közleménye.

Megjegyezték: a működését januárban megkezdő új irányító testület létrehozását az EBU szervezeti reformjának részeként határozták el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását