2024. május 2. - Zsigmond

Több száz amfetamin tabletát találtak

Több száz amfetamin tablettát és kisebb mennyiségű marihuánát találtak a Békés megyei rendőrség kommandósai két férfinél Szegeden, csütörtök este egy rajtaütésen. A rendőrök egy novemberben indított nyomozás után jutottak el a kábítószer terjesztőkhöz.
2007. december 7. péntek 12:07 - Hírextra
A rendőrök még novemberben találtak speed tablettákat egy kocsiban a Békés megyei Orosházán egy közúti igazoltatáskor. A kocsiban ülők ellen kábítószerrel való visszaélés miatt indult eljárás, ugyanakkor a rendőrök nyomozni kezdtek a terjesztők után is.

A Békés Megyei Rendőr- főkapitányság kommandósai és az orosházi kapitányság rendőrei végül pénteken Szegeden késő éjszaka csaptak le arra két Csongrád megyei férfira, akik az orosházi üggyel kapcsolatba hozhatók. Az álarcos, géppisztolyos kommandósok csütörtökön este nyolc után fogták el a két férfit, akik éppen hazafelé tartottak. A rendőrök ezután a lakásukban, egy közeli tízemeletes panelházban házkutatást tartottak.

A lakásban több száz amfetamin tablettát, kisebb mennyiségű marihuánát, egyéb kábítószer fajtákat, valamint a fogyasztáshoz és a terjesztéshez használatos eszközök is találtak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását