2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Jack Bauer börtönben

Bevonult egy kaliforniai börtönbe helyi idő szerint szerda este Kiefer Sutherland; a filmcsillag ittas vezetésért rá kirótt 48 napi elzárás letöltését kezdi meg.
2007. december 6. csütörtök 08:20 - Hírextra

Sutherlandet még szeptember végén állították meg egy éjjel a Los Angeles-i rendőrök, miután egy partiról hazafelé igyekezve autójával szabálytalanul fordult meg az úton. A 40 éves színész vérében a megengedettnél nagyobb alkoholszintet találtak.

Mivel még ötéves próbaidejét töltötte egy hasonló eset miatt, visszaesőként akár hat hónapra is rács mögé kerülhetett volna, de csak 48 nap elzárásra ítélték. Az elzárás mellett a színésznek be kellett fizetnie 510 dollár (körülbelül 90 ezer forint) büntetést, be kell iratkoznia egy - a hallgatókat az alkohol káros hatásairól felvilágosító - másfél éves tanfolyamra, és fél éven át hetente alkoholterápiára kell járnia.

A 24 című népszerű sorozat sztárja a Glendale városi börtön egyik, kevesebb mint nyolc négyzetméteres cellájában fog lakni. Naponta két látogatót fogadhat, viszont - ugyanúgy, mint a többi fogdalakónak - ki kell vennie a részét a mosodában, illetve a konyhán folyó munkából.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását