2024. április 19. - Emma

Macskafogó 2 korhatár nélkül

Elkészült a Macskafogó 2. Szerda reggel óta már az utómunka stúdióban van film - közölte a Független Hírügynökséggel a Macskafogó 2 producere. Salamon Eszter hozzátette: arról is döntés született, hogy korhatár nélkül vetítik a hazai mozik december 20-tól
2007. december 5. szerda 15:33 - Hírextra
Az elmúlt csaknem három évben több mint háromszáz ember dolgozott a Macskafogó 2 - A sátán macskája című rajzfilmen. Ebben a szinkronhangok és a zenészek is benne vannak. Az utómunkát azonban már egy szűkebb stáb, összesen 15-20 alkotó végezte, mondta el érdeklődésünkre a film producere.

Kevesebb mint egy hét múlva a film alkotói megnézhetik a Macskafogó 2 úgynevezett nullkópiáját. Amennyiben a film rendezője, Ternovszky Béla elfogadja a filmet, akkor a nézők is ezt a változatot láthatják december 20-tól a mozikban. A film a kötelező besorolásban 1-es kategóriát kapott, ami azt jelenti, hogy korhatár nélkül vetítik a mozik a Macskafogó 2-t, közölte szerkesztőségünkkel Salamon Eszter.

Csurdi Gábor, a Budapest Film forgalmazási igazgatója a Független Hírügynökségnek szerdán elmondta: még mindig folynak tárgyalások az országos terjesztésről, de az már biztos, hogy 46 kópiával elkezdik vetíteni a Macskafogó 2- A sátán macskája című egész estés családi rajzfilmet december 20-tól.

Emlékeztetőül: a Macskafogó 2 ott folytatódik, ahol az első film véget ért. 1986-ban a Macskafogó nevű gépkutya segítségével az egerek megszelídítettek minden macskát. 2007-ben kiderül, hogy mégsem. A pafrikai dzsungel mélyén ugyanis maradt egy kisebb vadmacska populáció, akik még csak nem is hallottak a Macskafogóról, és azóta is békésen üldözik az egereket. Vadászat közben elkapnak egy Stanley nevű nagyszájú újságíró-egeret, akinek persze eljár a szája. A törzs varázslója, Mióka alvilági segítséget kér, majd a vadmacskák útnak indulnak, hogy felszabadítsák elnyomott testvéreiket. A civilizált világban ismét kitör a harc macskák és egerek között. A macskák testi fölényüket használják némi alvilági segítséggel, az egereknek viszont továbbra is ott a Macskafogó és persze Grabowski. Hogy ki nevet a végén, az december 20-tól kiderül a mozikban.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását