2024. május 2. - Zsigmond

Göncz: Aggasztóak a hírek

Aggodalmakra adnak okot a vasárnapi oroszországi választásokról szóló hírek, ezek alapján felvetődik, hogy a történtek nem felelnek meg a jól működő demokrácia követelményeinek - mondta Göncz Kinga külügyminiszter kedden az MTI-nek. A Fidesz szerint elfog
2007. december 4. kedd 17:16 - Hírextra

Göncz Kinga szerint egyebek mellett azzal kapcsolatban vetődnek fel aggodalmak, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelőit nem megfelelő számban és nem megfelelő időben engedték be az országba. A választások kérdése valószínűleg nem kerül szóba a pénteki budapesti magyar-orosz kormányközi konzultáción - tette hozzá a külügyminiszter.

Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője a távirati irodának hangsúlyozta: elfogadhatatlan az alapvető polgári és politikai szabadságjogok korlátozása, ami az orosz választásokat kísérte. A nemzetközi közösségnek egységes álláspontot kellene elfogadnia a kérdésben - húzta alá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását