2024. április 19. - Emma

Fidesz: Gyurcsány határolódjon el!

Azonnali elhatárolódásra szólította fel Szabó György, 13. kerületi fideszes önkormányzati képviselő Gyurcsány Ferencet azután, hogy egy kerületi szocialista politikus, Döry Miklós még két hete antiszemita kijelentést tett rá. A szocialista poltitikus egy
2007. november 29. csütörtök 14:02 - Hírextra

Szabó György elfogadhatatlannak tartja, hogy két hét alatt az MSZP vezetéséből még senki sem szólalt meg az ügyben, ráadásul Döry Miklósnak az eset kapcsán "haja szála sem görbült", továbbra is a szocialista frakcióban dolgozik.

Az ellenzéki politkus "politikai sündörgésnek" minősítette, hogy a kormányfő a közelmúltban, a zsidó világkongresszus elnökének azt mondta, hogy "a magyarok többsége elutasítja az antiszemitizmust és a faji és vallási diszkrimináció minden formáját", mindeközben a szocialista képviselő bünetetlenül zsidózhat.

Spaller Endre, a XIII. kerületi önkormányzat Fidesz-frakcióvezetője emlékeztetett arra, hogy nemcsak a aFidesz, hanem a 13. kerületi SZDSZ is antiszemita kijelentésnek minősítette Döry Miklós megnyilvánulását és lemondásra szólították fel.

Az MSZP-ben azonban nem történik semmi az ügyben, egyedül Steiner Pál szocialista poltitikus nyilatkozott úgy, hogy elítéli az esetet, a párt vezetése nem határolódott el és nem is tettek lépéseket a politikus eltávolítására.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását