2024. április 25. - Márk

A hatodik éjszaka

Hatodik alkalommal rendezik meg csütörtökön a Műgyűjtők Éjszakáját. A budapesti galériás negyedben kilenc kiállítás-megnyitó, könyvbemutatók, koncertek és őszi ételkülönlegességek várják az érdeklődőket délután öt órától éjfélig.
2007. november 29. csütörtök 13:38 - Hírextra
A hivatalos programkezdés előtt egy órával, délután 4 órakor nyílik kiállítás a Galeria White-ban a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány által meghirdetett gyermekrajz-pályázat legjobbnak ítélt alkotásaiból. A rendezők ezzel a tárlattal kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy a bajba jutott, kiszolgáltatott gyermekeknek minden lehetséges segítséget meg kell adni. (További információ: www.kek-vonal.hu)
A hivatalos kiállítás-megnyitók sorát a Múzsa Galéria kezdi, ahol Somogyi Soma László festőművész alkotásait mutatják be a látogatóknak. A Pintér Sonja Kortárs Galériában két tárlat is nyílik a képzőművészeti fesztiválon: "Nyomkereső" címmel egy tematikus tárlattal várják a közönséget, Dialógus-labirintus címmel pedig Ganczaugh Miklós alkotásait mutatják be.

A Haas Modern Művészeti Galériában Drégely László emlékkiállítás nyílik, az Európa Galériában "Karnevál után" címmel mutatják be Kádár Tibor alkotásait. A Nemes Galériában Jeges Ernő alkotásait tárják a nagyközönség elé "Párizs-Szentendre-Róma" címmel.

A megnyitók sorát este kilenckor az Erdész & Makláry Fine Artsban látható Robert Marcel fotókiállítás zárja. A Ferenczi Enterior-ben, a Stereo Gallery-ben, és a Pintér Antik fölszinti termeiben aukciós kiállításokkal várják az érdeklődőket.

A programok ezúttal is ingyen látogathatók. Bővebb információ a hatodik Műgyűjtők Éjszakájáról a: www.mugyujtokejszakaja.hu oldalon olvasható.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását