2024. július 14. - Őrs, Stella

Újra színpadon a legendás együttes

Húsz év után újra színpadra lép a legendás brit rock együttes, a Led Zeppelin. A csapat mindössze egy alkalomra áll össze, hétfőn egy londoni jótékonysági koncerten láthatják őket a rajongók.
2007. november 26. hétfő 10:37 - Hírextra
Az énekes Robert Plant, a gitáros Jimmy Page és a basszusgitáros John Paul Jones triót Jason Bonham, az együttes elhunyt alapító tagjának, a dobos John Bonhamnek a fia egészíti ki. A jótékonysági koncertet a banda első lemezkiadójának, a tavaly decemberben meghalt Ahmet Ertegunnak tiszteletére adják.

Az 1968-ban alakult Led Zeppelin a világ egyik legsikeresebb rock együttese, több mint 300 millió albumot adtak el idáig. 1980-ban Bonham egy átmulatott éjszaka után megfulladt saját hányadékában, halála után az együttes felbomlott. 1988-ban egyszer összeálltak, már akkor is Jason Bonham helyettesítette apját a dobok mögött.

A közelmúltban több legendás csapat is újra összeállt, így a Police, a Genesis és a Take That is ismét koncertezik, a Spice Girls decemberben kezdi világkörüli turnéját.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását