2024. április 30. - Katalin, Kitti

McCartney randizik

Paul McCartney titokban egy hollywoodi sztárral, Rosanna Arquette-tel találkozgat, tudta meg a News of the World című vasárnapi brit lap .Az újság értesülése szerint a pár júniusban majd szeptemberben is találkozott New York-ban, a héten pedig a Pulp Fict
2007. november 25. vasárnap 19:29 - Hírextra
A pár egy parkban is sétált, ahol szemtanúk szerint többször megölelték egymást és csókolóztak is.Rosanna a második hölgy ebben a hónapban, akit a volt Beatle-lel hoznak kapcsolatba a brit pletykalapok. A zenészt egy amerikai milliomosnővel, Nancy Shevell-lel is többször látták New Yorkban. Miközben McCartney Arquette-tel töltötte idejét, New York-i barátnője nélküle ünnepelte 48. születésnapját.

Az elmúlt hónapokban számos pletyka látott napvilágot arról, kikkel randevúzott a szingli gitáros, összehozták őt többek között Renee Zellweggerrel és Christine Brinkley-vel is. A sztár ezeket, csakúgy mint kapcsolatát Arquette-tel korábban egy interjúban tagadta. Az eheti londoni randik azonban rácáfolni látszanak a zenész kijelentéseire.

Paul McCartney jelenleg válni próbál volt modell feleségétől, Heather Mills-től. A tét közel 100 millió font és közös gyermekük, a 4 éves Beatrice felügyeleti joga.

A zenész vagyonát 825 millió fontra ((majdnem háromszázmilliárd forintra) becsülik.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását