2024. április 19. - Emma

Marad a rádió

Nem költözik el jelenlegi székházából a Magyar Rádió - áll az MTI vasárnapi értesülése szerint a közszolgálati médium ingatlanhasznosítási koncepciójában.
2007. november 25. vasárnap 19:44 - Hírextra
Az információ szerint Such György elnök egy hétvégi rádiós belső rendezvényen arról beszélt: a menedzsment az idei strukturális átalakítások és jelentős létszámleépítések után jövőre a tartalmi fejlesztésekre koncentrál, valamint egyre nagyobb figyelmet fordít a képzésekre, tréningekre, az idegen nyelvi oktatásra.

Néhány héttel tavaly augusztusi hivatalba lépése után beszélt Such György az MTI-nek nyilatkozva arról, hogy legkorábban 2007-ben dőlhet el, jelenlegi központjában marad, vagy új székházba költözik a Magyar Rádió. Azt mondta: "minél több időt töltök a rádióban, annál világosabb, hogy ez az ingatlanegyüttes a korszerű munkavégzésre nem kifejezetten alkalmas".

A Magyar Rádió székházprojektjére 2004 utolsó napjaiban kiírt pályázatot azért kellett egy évvel később érvényesnek, de eredménytelennek minősíteni, mert elnök hiányában nem volt, aki a nyertes indulóval szerződést kössön.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását