2022. július 2. - Ottó

Ráncfelvarráson esett át a Chrysler 300C

A stílus és a kultúráltság kifejezések játszották a főszerepet a Chrysler 300C ráncfelfrissítésében. A felső-középkategóriás szedán a frissítés hatására sem vesztette el polgárpukkasztó jellegét, és az utastérben is végre igazán minőségi benyomást kelt.
2007. november 19. hétfő 10:37 - Hírextra
A Chrysler felfrissítette felső-középkategóriás limuzinját, a 300C-t. A változások középpontjában a sok kritikát kapott belső tér áll, amely a ráncfelvarrás után sokkal inkább minőségi benyomást kelt.

A külső optikai változások leginkább az autó hátulján érhetőek tetten, ahol a megújult lámpák és a harmadik féklámpát magába foglaló kis légterelő jelzi, hogy a frissített modellt látjuk. Beülve azonban sokkal lényegesebb változásokat találunk, mivel a felhasznált anyagok minősége a hírek szerint sokat fejlődött, bár ez a fényképekről nem egyértelműen megállapítható. A luxushangulatot a puhább borítású könyöktámasz és ajtóborítás, valamint az új LED-es belső megvilágítás hivatott fokozni.A fejlesztők a kezelés terén is változásokat eszközöltek, így például a tempomat karja immár a kormány jobb oldalán helyezkedik el. Újdonság, hogy a szériafelszereltség része lett az automatikusan felkapcsolódó fényszóró és az oldallégzsák.

A 425 lóerős SRT8 csúcsmodell a ráncfelvarrás keretében távolságtartó tempomatot is kapott és a lökhárítókon is némileg változtattak. A frissített modellek még az idei évben megjelenhetnek a magyar szalonokban is.

Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását