2024. április 20. - Tivadar

Füllentőverseny a kocsmában

A 69 éves John Graham brit állampolgár nyerte idén a hagyományos brit nagyotmondási versenyt, amelyet évről évre az északnyugat-angliai Santon Bridge település kocsmájában rendeznek meg, az utóbbi időben már az egész világról érkező lódítókkal.
2007. november 16. péntek 18:55 - Hírextra
A Will Ritsonról, egy 19. századi, a magyar Háry Jánoshoz hasonlítható brit anekdótahősről elnevezett kocsmában a versenyzőknek öt-öt perc állt rendelkezésre ahhoz, hogy a leghihetetlenebb történetet elbeszéljék.

A "Johnny, a hazudozó" néven elhíresült, a versenyben az előző években már öt alkalommal győztes férfi idén azt adta elő, hogy horgászni indulván a tengerre egy második világháborús német tengeralattjárót fedezett fel, amely éppen kommandóakcióra indult a whitehaveni televízió kódjainak megszerzésére - ugyanis Whitehavenben vezetik be először a minden tekintetben digitális tévézést Nagy-Britanniában. Históriáját azzal színezte egy kicsit, hogy kalandja során kifogott egy 270 centis tőkehalat is.

A csütörtökön lebonyolított idei versenyben sem vehettek részt a szabályzat értelmében politikusok és ügyvédek, őket ugyanis a szervezők túl gyakorlottnak tartják a nagyotmondás terén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását