2024. július 16. - Valter

Fellépett a Spice Girls

Először lépett fel a Spice Girls azóta, hogy a lányok bejelentették: újra összeállnak. A fűszeres hölgyek nem is akármilyen eseményen léptek fel, az öt lány a fehérneműiről ismert Victoria,s Secret idei Los Angeles-i divatbemutatóján énekelt el két dalt.
2007. november 16. péntek 21:11 - Hírextra
A fellépést Geri Halliwell "jó bemelegítésnek" nevezte a decemberben Kanadában induló világkörüli turné előtt. Színfalak mögött a vörös hajú Spice Girl azt is elmondta, hogy a koncertek "nagyon drámaiak" lesznek.

A fellépést Emma Bunton is értékelte. Baby Spice szerint igazán jól sikerült a minikoncert, a további fellépésekről szólva pedig elmondta, hogy a rajongók az összes régi klasszikust hallani fogják.
A divatbemutató közönségének körében nagy sikert aratott a lányok öltözete, amely a második világháború korának divatját idézte, a tunikákkal és a katonai sapkákkal.

Az amerikai tv-nézők december 4-én láthatják a fellépést. A fűszerlányok programja igen sűrű, következő fellépésükre szintén Los Angeles-ben kerül sor, a BBC gyermekeket segítő jótékonysági estjén fognak énekelni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását