2024. május 7. - Gizella

Még többet ölt?

Szabadon engedték azt a somogyjádi férfit, akit néhány nappal ezelőttig az anyja megölésével gyanúsítottak a hatóságok. A férfi már előzetes letartóztatásban volt, mikor - őrizetbe vétele után három hónappal - kiderült, hogy nem ő volt a tettes. Kezdetben
2007. november 15. csütörtök 19:38 - Hírextra
Néhány nappal ezelőtt fordulat állt be az ügyben: a somogyjádi asszonyt minden jel szerint a szeptemberi, várdai kettős gyilkosság gyanúsítottja ölte meg.

A Somogy megye Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Somogyjádon augusztusban öltek meg egy asszonyt. A rendőrség, ügyészség és a bíróság egybehangzó véleménye volt, hogy a tettes az áldozat fia. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték. A gyanút olyan bizonyítékok alapozták meg, mint például a férfi ruhája, amelyen vérnyomok voltak. Ezek eredetéről nem tudott mit mondani, többször ellentmondásba keveredett magával. Tanúvallomások alapján az derült ki, hogy nem volt felhőtlen a viszonya anyjával, többször veszekedtek. A vallomásából arra lehetett következtetni, hogy másnak nem is volt lehetősége megölni az asszonyt.

Menet közben azonban a rendőrök olyan információkat kaptak, hogy mégsem a somogyjádi férfi ölte meg az anyját. A rendőrök azt állapították meg, hogy a gyilkos nem más, mint a szeptember második felében történt várdai kettős gyilkosság gyanúsítottja, aki előzetes letartóztatásban van. A férfi beismerő vallomást tett, szintén az elmúlt napokban. A hosszú és bonyolult nyomozás eredményeként most már őt gyanúsítják a somogyjádi asszony megölésével és a várdai kettős emberöléssel is - ezt Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője mondta el a Független Hírügynökségnek.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta Várdán szeptember 19-én öltek meg egy házaspárt, a rendőrök gyorsan elfogták a férfit, akit a két ember megölésével gyanúsítanak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását