2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fapados éttermi foglalás

A légi társaságok mintájára már egy éve megjelent Magyarországon - világújdonságként - a "fapados" éttermi foglalási rendszer. Ám kiderült, hogy a vendégek nem nagyon tudják előre, mire is volna gusztusuk, ezért újabban nem fontos előre ételt rendelni, el
2007. november 14. szerda 13:40 - Hírextra
Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a megkérdezettek fele nem tudja előre, mit ebédelne-vacsorázna szívesen, ezért a rendszer kitalálói november 20-tól azok számára is lehetőséget adnak a 30-50 százalékkal olcsóbb ebédre vagy vacsorára, akik csak asztalt foglalnak.
A foglalási rendszer - a repülőgépekhez hasonlóan - az internetes foglalási rendszerbe bejelentkezett éttermek üres székeit hivatott feltölteni. Az előre leadott konkrét rendeléseknek azért örültek a vendéglátósok, mert fel tudtak rá készülni, mind a beszerzésben, mind a konyhában.
A fapadosetterem.hu februárban ünnepli majd egy éves születésnapját. Eddig több mint háromezer személy foglalt asztalt ilyen módon. A vendégek átlagosan 25-35 százalékos kedvezményt kaptak és 2800 forintot költöttek el fejenként.

Továbbra is működik a konkrét időpontra és ételre való internetes rendelés is. Ez különösen akkor működik jól, ha egy-egy étteremnek léteznek jellegzetes, csak ott kapható, hagyományosan jól készített, vendégcsalogató fogásai.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását