2024. április 27. - Zita

A legjobb test

Best Body, azaz a legjobb test - a kifejezés kapcsán ezúttal ne a pornóipar ékességeire, a plasztikai sebészek aktuális remekeire gondoljunk. Sokkal árnyaltabb és alkalomhoz illőbb a "legszebb alak" elnevezés, amely a Miss Intercontinental világszépségver
2007. november 14. szerda 10:36 - Hírextra

A húszéves királylány az a típus, aki díjat kaphatna a legszebb mosolyért, a legcsillogóbb hajért, lenyűgöző természetességéért, de ezúttal arányos testéről állított ki elismerő dokumentumot a zsűri a Seychelle-szigeteken rendezett megmérettetésen.

- Ez valóban váratlanul ért, mivel az efféle versenyeken teljesen elfogadott bármiféle szépészeti beavatkozás - a szilikon használata bizonyos testrészeken, a feltöltött ajak, a hajhosszabbítás, a plasztikai korrekció, rajtam pedig ilyen "szépítő" beavatkozást sosem végeztek. Ez ritkaságnak számít ilyen mezőnyben. Emiatt is jó érzéssel töltött el az elismerés, hiszen a bírák között egy neves plasztikai sebész is helyet foglalt, ő nyilván meg tudta ítélni, mi a természetes és mi nem - meséli a barna bőrű, mediterrán szépség.

S hogy milyen a legszebb alakú ideál? Ne gondoljunk nyakigláb, agyonszaunázott és testékszereket viselő lányra. "Csupán" 168 centiméteres magasságához 89-es mellbőség és 60-as derékbőség tartozik. Királynői tartását valószínűleg sportgimnasztikai múltja alapozta meg, s azon még kiegészítő sportja, a focizás sem tudott rontani.

- Bevallom, az utóbbi négy évben nem sportoltam intenzíven, de már nagyon hiányzik a mozgás. Ha néhány hét múlva befejeződnek az érettségi vizsgáim, többet szeretnék tenni ez ügyben - teszi még e témához.

Ildikó szerencsés alkat, hiszen a természet ajándékozta őt meg rendkívüli szépséggel. Ráadásul anyagcseréje is tökéletes, nem kell hónapokig koplalnia, hogy leadja a fölösleges kilókat, hiszen a mérleg is tanúsítja: ilyenek nincsenek.

- Nem szoktam fogyókúrázni. Időnként - versenyek előtt - azonban diétázom, salátát, zöldséget eszem. Egyébként csokoládé- és édességfüggő vagyok, ezekről sosem mondok le, csak néha kevesebbet fogyasztok belőlük. Egyébként, ha kell, két hét alatt sokat tudok fogyni, de ugyanígy fordítva, rövid időn belül vissza is tudom venni a kilókat.

- Gyönyörű kreol a bőre. Mennyire igényli a sminkelést?

- Nem nagyon szeretem magam sminkelni; szemceruza és szájfény ugyan mindig van nálam, s egy kevés alapozót is teszek magamra, ám ezeket elegendőnek gondolom. Persze egy-egy eseményen, verseny előtt a sminkes még tesz fel egy erősebb réteget, de azt már megérzi a bőröm. A májusi mexikói világverseny után, az ottani tűző napsütéstől és a melegtől, valamint az erős sminkeléstől hetekig gondjaim voltak a bőrömmel. Száraz és pattanásos lett; ezt előtte sosem tapasztaltam. Ráadásul az sem tesz jót, hogy egy-egy versenyen hetven-nyolcvan lányt sminkelnek ki ugyanazzal az ecsettel, jobb esetben húsz után váltanak. Így nem csoda, ha pöttyös lesz az arcom.

A korábban modellként már foglalkoztatott szépség a hétköznapokban is természetes egyéniség, helyén kezeli a történéseket, reálisan látja a szépségkirálynővé választás előnyeit és visszásságait.

Élvezi a külföldi utazásokat, a szövődő barátságokat, de nehezen viseli el a szépségipar megalázóbb jelenségeit. Szeret eseményeken megjelenni, ami kötelezettsége is az elkövetkező hónapokban, de méltatlannak érzi, ha az elsőségért járó autóért a győzelem után is meg kell küzdenie. Úgy látja, az elmúlt hónapok felpörgött eseményei a naiv diáklányból óvatosabb, tapasztaltabb felnőttet faragtak.

A legszebb testűnek mondott magyar lány továbbra is mozgalmas hónapok elé néz. Újabb világversenyekre készül, s tanul, mert májusban elhalasztott érettségijét szeretné bepótolni, mivel jövőre egyetemi felvételt szeretne nyerni. Addig azonban koronás szerepét gyakorolja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását