2024. április 20. - Tivadar

A kormányszóvivő kioktatta Orbánt

Orbán Viktor vonja vissza korábbi döntését, és támogassa Gyurcsány Ferenc köztisztasági csomagját! - hangoztatta Daróczi Dávid kormányszóvivő csütörtökön. Hangsúlyozta: a Fidesz elnöke ne támogassa tovább a mutyizást a Parlamentben.
2007. november 8. csütörtök 11:44 - Hírextra
Ha nem így tesz, egyetlen tisztességes választása marad: fel kell szólítania párttársait, hogy mondjanak le a trükkös pénzekről, amiket a rendes fizetésükön felül tesznek zsebre a parlamentben - tette hozzá.

A kormányszóvivő emlékeztetett arra, a képviselők többsége ugyanis alapvetően nem a hivatalos fizetéséből él, mert a nettó bérén felül annak akár a dupláját, sőt tripláját is hazavihetik különböző egyéb juttatások formájában. Ezzel a pénzzel ráadásul szinte el sem kell számolniuk, mert annyira lazák az előírások, más embereket már rég az adóhatóság vizsgálna feleannyiért - hangoztatta.

Daróczi Dávid úgy fogalmazott: aljas szemforgatásnak tartja, ha Orbán Viktor az egyik percben szociális válságról beszél, a másikban meg a politikusok kiváltságait védi, és elutasítja, hogy rendet tegyenek végre a parlamenti zsebekben is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2007. november 8. 19:28
Teljesítő képességének felső határára érkezett a Fidesz. Az embernek az, az érzése, hogy a párt vezetői, eleve öregnek, nyúzottnak, bonyolultnak születnek.
A párt erogén zónái továbbra is a pénz és a hatalom. Persze nehéz kudarcokból építő lendületet venni.
Így maradt a halálhörgés, siralom paródia változata.

Ha én Fidesz lennék, szégyellném, hogy egy érmével működő, politikai betanított munkás képvisel a népszavazás népszerűsítésében.
thurvj97
2007. november 8. 16:34
Végre! Ráfért a kis hazudozóra!Játsza tisztességest,aztán meg két kézzel kaszál. Várom a gyerekei mesekönyvét. A szülőkével már teletömték a zsebüket.(Orbánné szakácskönyve sokáig a legolvasottabb könyv volt jobb oldalon!)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását