2024. április 20. - Tivadar

15 ezer forintért vásárolhat be 150 család

Veszprém, Nyíregyháza, valamint Budapest XX. kerületének önkormányzata nyerte el a Gyermekétkeztetési Alapítvány és az egyik utalványforgalmazással foglalkozó cég közös pályázatát. A három település 50-50 rászoruló családja részesül 15-15 ezer forint érté
2007. november 8. csütörtök 22:17 - Hírextra

A családokat a pályázat kiírói viszik el egy helyi üzletbe, ahol kizárólag élelmiszerre költhetik az utalványt. Míg a szülők vásárolnak, gyermekeiknek játékos, zenés műsort rendeznek a szervezők. Nyíregyházán november 30-án 15 órától, Veszprémben december 1-én délelőtt 10 órától, Budapesten december 2-án ugyancsak 10 órától kerül sor a programra - tájékoztatta az
MTI-t a Gyermekétkeztetési Alapítvány.

Az önkormányzatok október 4. és október 26. között jelentkezhettek a felhívásra. A Gyermekétkeztetési Alapítvány honlapjára összesen 469 pályázat érkezett.

Azt, hogy melyek azok a családok, amelyeket helyzetük alapján a leginkább megillet a 15 ezer forintos élelmiszer-utalvány, az önkormányzatok határozták meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását