2024. május 5. - Györgyi

Sebestyén Júlia Kínában

Sebestyén Júlia is részt vesz az év harmadik műkorcsolya és jégtánc Grand Prix-versenyén, a csütörtökön kezdődő Kína Kupán.A magyar Európa-bajnok az első két állomáson, a Skate Americán, illetve a Skate Canadán még nem volt tagja a mezőnynek.
2007. november 7. szerda 13:50 - Hírextra
"Tavaly nyertem ezen a viadalon, igaz, akkor Nancsingban rendezték a versenyt. Ennek ellenére azért természetesen a 2006-os győzelem bennem van " - nyilatkozta Sebestyén. "Nagyon erős a mezőny, ám én megpróbálok csak magamra figyelni, mint ahogy Talmácsi Gabi tette azt vasárnap Valenciában."

Harbinban a nők rövid programját csütörtökön bonyolítják le, a kűröket pedig szombaton mutathatják be a versenyzők.

A tiszaújvárosi klasszis pályafutása során eddig kétszer jutott be a sorozat döntőjébe (2003, 2006), s reméli, idén is tagja lesz a legjobb hat műkorcsolyázót felvonultató torinói finálénak.

A kínai állomás után a GP a jövő héten Párizsban, majd egy héttel később Moszkvában folytatódik, míg az utolsó versenynek a japán Szendaj ad otthont november 29. és december 2. között. Az olaszországi döntőt december 13. és 16. között rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását