2024. március 29. - Auguszta

Aranykulcsos Tréninghelyszín

A DEVELOR Tanácsadó Zrt. a közép-európai tanácsadói- és tréningpiac vezető vállalata negyedik alkalommal rendezi meg az "Aranykulcsos Tréninghelyszín"díjátadó ünnepséget
2007. november 7. szerda 15:24 - Hírextra
A DEVELOR Tanácsadó Zrt. a közép-európai tanácsadói- és tréningpiac vezető vállalata negyedik alkalommal rendezi meg az "Aranykulcsos Tréninghelyszín"díjátadó ünnepséget

Budapest, 2007. november 7., szerda (OTS-Hírforgalom) - A DEVELOR Tanácsadó Zrt. a közép-európai tanácsadói- és tréningpiac vezető vállalata negyedik alkalommal rendezi meg az "Aranykulcsos Tréninghelyszín"díjátadó ünnepséget.

A DEVELOR Tanácsadó Zrt. munkatársai (a cég vezetői, trénerek, tanácsadók, coach-ok és tréningasszisztensek) ebben az évben is a tréningeknek otthont adó hazai szállodákat szakmai szempontok alapján hasonlították össze, és ezek alapján a legjobb hármat ismerik el a rangos elismeréssel.

A díjakat dr. Niklai Ákos, Magyar Turizmus Zrt. Elnöke, a Magyar Szállodaszövetség tiszteletbeli elnöke, és Pozvai Zsolt a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója adja át 2007. november 7-én 16.00 órakor a Novotel Budapest Centrum Hotel (1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.) Zsolnay termében.

2007-ben Aranykulcsos Tréninghelyszín díjat kapott a
- Két Korona Hotel (Balatonszárszó)
- Hotel Wien (Budapest)
- Üdülőszálló és Oktatási Központ - Lovasberény
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását