2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Úrhatnám polgár a Vígszínházban

Két új bemutató próbái kezdődtek meg a napokban a Vígszínházban: Moliere Úrhatnám polgár című komédiájának főszerepében Hegedűs D. Géza lép színpadra, Frank Wedekind Luluját pedig Eszenyi Enikő alakítja - közölte Kiss Péter sajtófőnök az MTI-vel.
2007. november 5. hétfő 17:00 - Hírextra
Az Úrhatnám polgár Parti Nagy Lajos átdolgozásában, Mácsai Pál rendezésében lesz látható, a premiert december 30-án tartják a Vígszínházban. Az előadásban Hegedűs D. Géza mellett Börcsök Enikőt, Tornyi Ildikót, Cseh Juditot, Lajos Andrást, Juhász Istvánt, Igó Évát, Lukács Sándort, Fesztbaum Bélát, Gyuriska Jánost, Vallai Pétert, Sarádi Zsoltot, Orth Pétert, Lazók Mátyást láthatja majd a közönség.

A Lulut Forgács Péter állítja színre a Pesti Színházban, a bemutatót január 10-ére tervezik. A címszereplő, Eszenyi Enikő partnere Tordy Géza, Tahi Tóth László, Kern András, Telekes Péter, Szőcs Artur, Kiss Mari, Harkányi Endre, Csőre Gábor, Horváth Sebestyén Sándor.

Kiss Péter kitért arra, hogy a Vígszínház újra műsorra tűzte a Sok hűhó semmiért című Shakespeare-vígjátékot, amelynek március 8-án volt a 166. előadása. Kaszás Attila egykori szerepét, Benedettót Kamarás Iván vette át.

Arról is beszámolt, hogy Halász Judit decemberben Szeresd a testvéred! című új gyermekműsorát mutatja be az immár hagyományos vígszínházi vasárnapi koncerteken.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását