2024. május 10. - Ármin, Pálma

Mindjárt itt az Audi Q5

Két év helyett két héten belül bemutatkozhat az Audi Q5. A legújabb hírek szerint az Audi kisebbik SUV-ját, ami az új A4 padlólemezére épül, jövő nyáron már meg is vásárolhatjuk.
2007. november 5. hétfő 16:59 - Hírextra
Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy legalább 2009-ig várnunk kell az Audi kisebbik SUV-jára, most pedig olyan pletykák keringenek, hogy a Q5-öt még ebben a hónapban, a Los Angeles-i Autószalonon bemutatják. Az amerikai kiállításra várható 13 premier európai szemmel legfontosabbika az új A4 padlólemezére épül, az Egyesült Államokban jövő év elején, nálunk pedig a nyáron lehet majd megvásárolni.



A Q5 leginkább méretében fog különbözni a Q7-től, ebből fakadóan ebben már nem hét, hanem maximum öt ember utazhat egyszerre. Az újdonság természetesen megkapta az Audi Quattro rendszerét, a motorválasztékban pedig a kétliteres dízel is megtalálható lesz. A nagyobb dinamikára vágyóknak a háromliteres TDI ajánlható, de a hírek szerint a 4.2-es FSI is bekerül a kínálatba. Ezekhez hatsebességes kézi, illetve az új hétfokozatú DSG váltó kapcsolódhat.

A felszereltséget egyelőre homály fedi, az viszont biztos, hogy a Q5-höz is rendelhető lesz légrugózás és lejtmenet-szabályzó rendszer. Az Audi új SUV-ja Ingolstadtban készül majd, a bemutató pedig - ha igaz - november 14-én lesz esedékes.
Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását