2024. április 26. - Ervin

Rocklegendák Nyíregyházán

A rock és a blues élő legendái lépnek színpadra szombaton Nyíregyházán, s a hírességek között a zenekedvelők láthatják a P. Mobil együttest is, méghozzá az eredeti felállásban - közölte az Angels Média promóciós vezetője hétfőn az MTI-vel.
2007. november 5. hétfő 15:25 - Hírextra
A nagy csapat dobosa, Mareczky István, közismert nevén Toto, 14 év után érkezik haza villámlátogatásra Ausztriából, így újra összeállhat az egykori legendás, Kékesi-Mareczky-Sárári-Tunyogi-Zeffer-Schuster hatos - mondta Nyilas Krisztina.

Kiemelte: a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium sportcsarnokában szombaton 17 órakor kezdődő koncert egyedi alkalma felidézi a valamikori dicsőséges korszakot, amikor Mareczkyéknak "csápolt" először a közönség, s himnuszként énekelték velük A kétforintos dalt, az Örökmozgót, vagy a Menj tovább című számot.

A kompromisszumokra nem hajlandó P. Mobil, amelyet a valamikori sanzonbizottság elsőként sorolt be az 1989 előtti rendszer "fekete bárányai" közé, természetesen újra eljátssza a közönségnek a sportpályákon megszokottá vált "A hajsza, a Gálya, a Főnix éjszakája..." buzdítást is.

A több, mint hét órás időtartamú nyírségi koncerten Kékesiék mellett ott lesz a Beatrice frontemberével, Nagy Feróval együtt. Színpadra lép a Lord, a Deák "Bill" Blues Band, Török Ádám és a Mini, a Blues Company és Waszlavik László is.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását