2024. április 27. - Zita

Másfélmillióan nézték Talmát

Közel egymillió magyar néző izgulta-szurkolta végig a televíziós készülékek előtt a gyorsaságimotoros-világbajnokság idényzáró Valenciai Nagydíját, amelyen a 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor elhódította a világbajnoki címet.
2007. november 5. hétfő 18:32 - Hírextra
A Magyar Televízió tájékoztatása szerint a magyar klasszis versenyét 812 ezer néző nézte végig, a közvetítésbe pedig közel másfélmillióan kapcsolódtak be legalább egy percre.

Talmácsi pályafutását két és fél éve kíséri az MTV: a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának futamait idén átlagosan háromszázezren nézték végig rendszeresen az M1-en. Az érdeklődés vasárnap azonban kiemelkedően magas volt, az éppen tévét nézők több mint egyharmada, azaz 36 százaléka választotta az idény zárófutamát, és kísérte figyelemmel, ahogy Talmácsi Gábor motoros-sporttörténelmet ír Valenciában és az MTV-ben.

"Büszkék vagyunk Talmára és arra is, hogy küzdelmeit és győzelmeit a kezdetektől a Magyar Televízióban láthatja az ország. Természetesen szeretnénk jövőre is folytatni a közvetítéseket. Úgy érzem, rendkívül jókor jött ez győzelem; adott egy kis önbecsülést, a most ebben hiányt szenvedő országnak" – mondta az MTI-nek Schulek Csaba a TeleSport főszerkesztője.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását