2024. május 2. - Zsigmond

Exkluzív interjú a Bundesliga magyar sztárjával - HANGOSHÍR!

Ismét nyerni tudott a Karlsruhe gárdája, amely a negyedik helyet foglalja el a táblázaton a siker után. A Duisburg ellen egy gól is elég volt a három pont begyűjtéséhez, a Karlsruhe legjobbja ismét Hajnal Tamás, a magyar válogatott középpályása volt.
2007. november 5. hétfő 11:09 - Hírextra
A magyar fiú, aki három perccel a lefújás előtt tizenegyest is kiharcolt, ám az ítélet végrehajtója, az albán Kapllani elcsúszott a lövés pillanatában, így a lehetőség kimaradt.

A Pont FM Rádió SportPont műsorának Hajnal Tamás nyilatkozott.

Pont FM: Hogyan emlékszel vissza a gólra?

Egy oldalt szabadrúgás volt, amit én végeztem el. Sokat gyakoroltuk az edzéseken is, jól jött a labda, középen jól érkezett a csapattársam is fejjel szépen a hosszúba csúsztatta.

Pont FM: Nem az első eset volt, hogy Eggimannek te adtál gólpasszt.

Valóban. Ő egy nagyon erős játékos, agresszíven megy a labdára, én pedig megpróbálom minél jobban úgy a kapu elé tekerni, hogy az hasznos legyen. Szerencsére ez eddig elég sikeres volt ebben a szezonban.

Pont FM: Két gól nélküli döntetlen után játszottatok most a Duisburggal. Úgy kellett ez a győzelem nektek, mint egy falat kenyér. Jól gondolom?

Ezt azért én nem így látom. Itt megpróbált a média ránk erőltetni egy negatív sorozatot, de a mérkőzés előtt húsz pontunk volt. Tizenegy forduló után, feljutó csapatként negyedik helyen álltunk és azon a két mérkőzésen sem kaptunk ki, de most mindenképpen nyerni akartunk. A Duisburgnak sokkal fontosabb lett volna a három pont.

Még öt mérkőzés van és már most elértük azt a kitűzött célt, amit a fél szezonnál szerettünk volna. A negyven pontnak a fele, vagyis a húsz pont az, ami reális lehet egy olyan csapatnak, aki a kiesés ellen küzd. Nem az a célunk, hogy nemzetközi szereplésre jogosító helyen végezzünk, de megpróbáljuk minél hosszabb ideig kihasználni ezt a sorozatot. Ki tudja, hova vezet majd.

Pont FM: Szóba került esetleg, hogy a büntetőket te rúgjad?

Elvileg nekem kellett volna rúgni, csak a csatárunk, aki tavaly 17 góllal a másodosztály gólkirálya volt, így szerette volna belőni az első Bundesliga gólját.

Pont FM: Hogy lesz tovább a folytatás?

Nagyon szép ez az eredmény, és a további mérkőzéseken szeretnénk még több pontot szerezni. Remélem sikerül.

Bundesliga, 12. forduló:

Karlsruhe-MSV Duisburg 1-0 (1-0)
Gól: Eggimann (29.)
Kiállítva: Schlicke (86. - Duisburg)
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását