2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az MSZP perrel fenyegeti a "székházpanamázó" Fideszt

Az MSZP jogászai vizsgálják, be lehet-e perelni a Fideszt, vagy Balsai Istvánt a jó hírnév megsértése miatt, az ellenzéki politikus "újabb szocialista székházbotrány" címmel tartott szombati tájékoztatója kapcsán - mondta a Független Hírügynökségnek Nyakó
2007. november 3. szombat 14:47 - Hírextra
Nyolc hónap alatt majdnem kétszeres áron adta el egy magáncég azt a Köztársaság téri épületet, amelyet korábban a pénzügyminiszter engedélyével az államtól vásárolt meg, a sajtóhírek szerint így 330 millió forint magánzsebekbe vándorolt - állítja Balsai István, aki az MSZP nemrégiben eladott székházával szomszédos épület adásvételének körülményeit firtatta szombati sajtótájékoztatóján.

Nyaló István szerint az, hogy az állam eladott egy épületet egy részvénytársaságnak, nem kapcsolódik az MSZP-hez. Ráadásul Nyakó szerint az sem világos, hogy ez miért "újabb szocialista székházbotrány", vagyis melyik volt az előző. Éppen ezért az MSZP a jó hírnév megsértése miatt készül perre.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását