2024. április 28. - Valéria

Az év kórháza szavazás

Eddig 9200-an szavaztak a HáziPatika.com internetes voksolásán az év kórház pályázaton . Az október eleje óta tartó szavazáson az ország valamennyi kórházát és klinikáját lehet december végéig értékelni. Az összesített eredmények szerint jelenleg egyetlen
2007. november 2. péntek 19:40 - Hírextra
Öt kategóriában lehet értékelni a kórházakat a www.azevkorhaza.hu weboldalon, ezek: orvos-szakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, kórházi infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság. Az összesített eredmények alapján jelenleg a szolnoki Hetényi Géza Kórház áll az élen, ezt követi a nyíregyházi megyei oktatókórház, és a harmadik helyen a pécsi fül-orr-gégeklinika szerepel. Az fővárosi intézmények közül a Szent Imre Kórház kapta eddig a legtöbb voksot, de még így is csak a 11. helyen szerepel.

Valószínüleg még sokat változik a sorrend, mivel a tapasztalatok szerint decemebr 31-ig több tízezren szavaznak majd. Az év kórháza első szavazásán, 2005-ben ugyanis 63 ezren nyilvánítottak véleményt, a következő évben pedig már 100 ezren voksoltak. Az első választásnál a fővárosi sportkórház lett az abszolút győztes, a második nyertes a pécsi intenzív terápiás intézet volt.

Eredményhirdetés 2008. januárjában lesz, és most is, ahogy a korábbi években, a kategóriák győztesei illetve az abszolút első intézmény 1 millió forint értékű számítástecnikai eszközöket kap ajándékba.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását